Verhuizen Delft

Verhuizen Delft

Verhuizen naar Delft? Gaat u binnenkort verhuizen in Delft of gaat u juist verhuizen vanuit Delft naar een andere stad? Wat moet u voorbereiden bij verhuizingen Delft? Moet u een verhuislift huren in de omgeving van Delft of heeft u misschien een verhuisbus nodig? Misschien zoekt u een studenten verhuisservice voor budget verhuizingen? Alles over verhuizen in of naar Delft vindt u in dit artikel. We gaan een aantal onderwerpen langs:

 • Wat kunt u verwachten van wonen in Delft?
 • Gemeente Delft verhuizing doorgeven
 • Voorbereiden van uw verhuizing in, uit of naar Delft
 • Een verhuislift huren of een verhuisbus huren in Delft
 • Verhuizingen in Delft, waar op te letten?
 • Parkeervergunning aanvragen Delft
Verhuizen Delft

U bent eigenaar, nieuwe huurder of wat dan ook in Delft: u voelt dan waarschijnlijk blijdschap en trots dat u eindelijk een plekje heeft weten te bemachtigen in deze mooie stad, of misschien dat u nu een groter of mooier huis heeft dan waar u nu woont. Na een tijdje voelt u echter de blijdschap om slaan in lichte paniek en een onrustig gevoel, omdat u het wat lastig vindt om er achter te komen wat u nu precies allemaal te wachten staat en wat u moet doen voor de verhuizing. Bij een verhuizing komen altijd veel lastige vragen kijken. Het is natuurlijk voor iedereen al een grote operatie om al je spullen van het ene huis naar het andere te krijgen, maar dat is niet het enige wat er gedaan moet worden. Er zijn een hoop dingen waar verhuizende mensen rekening mee moeten houden, en uiteraard moeten er redelijk wat voorbereidingen getroffen worden voor een verhuizing. Select Movers krijgt vaak vragen over wat er nou precies moet gebeuren voor een verhuizing in Delft. Het is een mooie oude stad waar ruim honderdduizend mensen wonen, en enkele duizenden mensen per jaar verhuizen dan ook in de buurt van Delft. De stad ligt op een goede locatie midden in de Randstad, tussen Den Haag en Rotterdam. Delft is groot genoeg om zijn eigen gemeente te zijn en het is niet makkelijk om aan een woning te komen in Delft, dus als u een van de gelukkigen bent die zich een nieuwe inwoner van Delft mag noemen, of als u juist uit Delft gaat verhuizen naar een nieuwe locatie ergens anders dan de Randstad, dan is dat waarschijnlijk een gelukkig moment voor u en uw andere gezinsleden. Maar als u eenmaal de deal rond heeft voor uw aanstaande woning en het hoge woord is er dan eindelijk uit, wat dan? Wij zetten een aantal aspecten van de voorbereiding van een verhuizing op een rijtje, en richten ons op deze pagina specifiek op de stad Delft. Dus als u binnenkort gaat verhuizen naar Delft, binnen Delft of verhuist u vanuit Delft naar een andere gemeente, lees dan vooral dit artikel en laat u helpen door de service van Select Movers!

VRAAG SNEL EEN OFFERTE!

Laat ons zorgen voor een soepele en succesvolle verhuizing.

Wat kunt u verwachten van wonen in Delft?

Delft, de stad van Delfts Blauw, de woning van Willem van Oranje en een groot historisch verhaal achter zich, is een kleine stad gelegen in de provincie Zuid-Holland. Midden in de randstad en tussen twee van de belangrijkste steden van heel Nederland, namelijk de megastad Rotterdam en de belangrijkste stad van het land, Den Haag. Delft is een van de oudste steden van Nederland, het kreeg in 1246 stadsrechten van de destijdse graaf Willem II en sindsdien is de stad alleen maar gegroeid. De binnenstad van Delft is dan ook eeuwen oud en zit vol met klassieke Hollandse architectuur. De voornaamste herkenbare plekken in de binnenstad zijn de Oude Kerk, wiens toren de Oude Jan wordt genoemd. Het prinsenhof en het Gemeenlandshuis van Delfland zijn hier vlakbij te vinden. De Nieuwe Kerk is waar het praalgraf van Willem van Oranje gevonden kan worden, en ligt aan het plein wat Markt heet. Hier is ook de koninklijke grafkelder te vinden waar sommige oud-staatshoofden en leden van de koninklijke familie hun laatste rustplaats hebben. 

In Delft zit natuurlijk de technische universiteit van Delft, wat gezien wordt als een van de betere universiteiten van het land. Dit is ook de reden dat u in Delft een nogal jeugdig straatbeeld gaat tegenkomen, namelijk ongeveer 35 procent van de bevolking heeft de leeftijd van een jongvolwassene of student. Er zijn acht wijken, waarvan een natuurlijk de historische binnenstad van Delft. Met de uitstraling van Delft wordt aan de hand van de slogan ‘Creating History’ vooral gedoeld op de technische universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares, en al met al wordt de stad geacht als geavanceerde kennisstad waar de bevolking voornamelijk hoogopgeleid is en veel mensen in de kennisindustrie werken. ‘Delft kennisstad’ is hier bij de werktitel.

U kunt van alles verwachten van uw buren in Delft, want het straatbeeld is namelijk zeer divers. In 2013 had meer dan een derde van de bevolking een niet Westerse achtergrond. Dit zorgt voor een divers straatbeeld met veel verschillenden soorten culturen die bij elkaar leven. Het is in Delft niet ongebruikelijk om Engels te moeten spreken in een winkel omdat er bijvoorbeeld buitenlandse studenten werken, of immigranten die de taal nog niet helemaal spreken. Er is in Delft zoals in de meeste steden een anti-autobeleid aan de gang, wat het lastig kan maken om van de ene kant van de stad naar de andere te komen in de auto. Fietsen is in heel Nederland en dus zeker ook in Delft een absolute aanrader. Andere manieren om in Delft rond te komen zijn natuurlijk de vele buslijnen die door de hele stad goed verbonden zijn, of de tram. Er zijn twee lijnen in werking in Delft, die beide kruislings door de stad heen lopen en via het hoofdstation in de binnenstad naar Den Haag en Scheveningen rijdt. Daarnaast zijn er twee treinstations, een op het campus van de TU van Delft en de ander ligt midden in de binnenstad. Dit alles maakt dat Delft heel goed verbonden is met omliggende steden en ook in de stad zelf is er geen gebrek aan openbaar vervoer.

Verhuizer Delft

Verhuizing doorgeven aan gemeente Delft

Het eerste wat noodzakelijk is bij elke verhuizing is zorgen dat de gemeente Delft weet van uw verhuizing. Als u uw verhuizing doorgeeft bij de gemeente waar u gaat wonen, dan geven zij dit eventueel vanzelf door aan de gemeente waar u momenteel nog woont – dit hoeft u dus niet meer zelf te doen. Een verhuizing doorgeven aan de gemeente Delft is belangrijk, omdat de overheid uw adres moet weten in het geval dat u belangrijke post ontvangt van de gemeente of instanties als de belastingdienst. Daarnaast moet iedere Nederlander verplicht een adres hebben waar hij of zij staat ingeschreven voor het B.R.P. (basis registratie personen). 

Een verhuizing doorgeven aan de gemeente Delft kan op meerdere manieren. Het makkelijkst is gewoon via internet. U heeft dan een DigiD nodig. Deze kunt u aanvragen op digi-d.nl, en u kunt een Digi-D gebruiken om haast al uw burgerzaken met de gemeente of overheid te regelen. Wij raden het aan om een Digi-D te hebben maar als u dit niet heeft en ook niet wil aanvragen, zijn er gelukkig ook andere methodes om uw adreswijziging door te geven. Zo is het doorgeven van een verhuizing ook mogelijk door het per post op te sturen naar de gemeente Delft, ook al is dit wel wat onhandiger dan het digitaal doorgeven van uw verhuizing bij gemeente Delft. Wij leggen u uit hoe u de verhuizing aan de gemeente Delft doorgeeft op de volgende manieren:

 • Digitaal uw adreswijziging opsturen
 • Schriftelijk uw adreswijziging doorgeven aan gemeente Delft
 • Afspraak maken bij de gemeente Delft over uw verhuizing

Hoe moet u digitaal uw nieuwe woonadres doorgeven aan de gemeente Delft?

U heeft hierbij een aantal dingen nodig: 

 • Kopie van uw huurcontract, koopcontract of bewijs van opname in uw nieuwe zorginstelling
 • Kopie koopcontract van de hoofdbewoner of eigenaar van het huis (alleen als u bij uw nieuwe woonplaats gaat inwonen of onderhuren)
 • Toestemming van de hoofdbewoner en eigenaar van de woning (alleen als u bij uw nieuwe woonplaats gaat inwonen of onderhuren)
 • Kopie van een geldig legitimatiebewijs (geen rijbewijs!).

Het online doorgeven van een verhuizing in of naar Delft gaat als volgt:

 1. Ga naar de volgende pagina van de gemeente Delft.
 2. U kiest of u al in Delft woont, vanuit het buitenland naar Delft verhuist, of van uit een andere gemeente naar Delft verhuist.
 3. U volgt de stappen en levert bovenstaande documenten in als erom wordt gevraagd.
 4. U bevestigt uw adreswijziging.

Hoe moet u schriftelijk uw nieuwe woonadres doorgeven aan de gemeente Delft?

U heeft hierbij een aantal dingen nodig: 

 • Kopie van uw huurcontract, koopcontract of bewijs van opname in uw nieuwe zorginstelling
 • Kopie koopcontract van de hoofdbewoner of eigenaar van het huis (alleen als u bij uw nieuwe woonplaats gaat inwonen of onderhuren)
 • Toestemming van de hoofdbewoner en eigenaar van de woning (alleen als u bij uw nieuwe woonplaats gaat inwonen of onderhuren)
 • Kopie van een geldig legitimatiebewijs (geen rijbewijs!).

Het schriftelijk doorgeven van een verhuizing in of naar Delft gaat als volgt:

 1. U vult het formulier verhuizing naar of binnen Delft in.
 2. U stuurt bovenstaand formulier en alle nodige documenten naar de gemeente Delft op het adres: Postbus 78, 2600 ME, Delft.

Hoe moet u een afspraak maken bij de gemeente Delft?

Om een afspraak te maken bij de gemeente om uw verhuizing naar of binnen Delft door te geven, belt u naar telefoonnummer 14 015. Bij een fysieke afspraak heeft u ook onderstaande documenten nodig. 

 • Kopie van uw huurcontract, koopcontract of bewijs van opname in uw nieuwe zorginstelling
 • Kopie koopcontract van de hoofdbewoner of eigenaar van het huis (alleen als u bij uw nieuwe woonplaats gaat inwonen of onderhuren)
 • Toestemming van de hoofdbewoner en eigenaar van de woning (alleen als u bij uw nieuwe woonplaats gaat inwonen of onderhuren)
 • Kopie van een geldig legitimatiebewijs (geen rijbewijs!).

Na 19 januari 2020 is het pas weer mogelijk om fysiek een afspraak te maken voor een verhuizing. Dan is het wel noodzakelijk dat u een mondkapje draagt en uiteraard anderhalve meter afstand houdt!

VRAAG SNEL EEN OFFERTE!

Laat ons zorgen voor een soepele en succesvolle verhuizing.

Belangrijke informatie over uw verhuizing doorgeven aan de gemeente Delft

 • Het doorgeven van de verhuizing duurt maximaal ongeveer tien werkdagen, vanaf de dag dat u daadwerkelijk verhuist. 
 • U krijgt hiervoor een bevestiging per post toegestuurd naar uw (uiteraard nieuwe) adres. 
 • Het is wettelijk verplicht om de adreswijziging door te geven binnen vijf dagen van uw verhuizing.
 • De gemeente controleert inschrijvingen en als er iets niet klopt, bijvoorbeeld u heeft uw adres te laat ingeleverd, dan riskeert u een boete.
 • Verhuizing doorgeven in Delft kan alleen vanaf 16 jaar of ouder.
 • Als u getrouwd bent of geregistreerd partner van iemand, dan kunt u voor uw beide de verhuizing doorgeven zonder toestemming van de ander nodig te hebben.
 • Als ouder of voogd kunt u de verhuizing ook van uw kinderen onder 16 doorgeven. Toestemming van de andere ouder is hierbij niet nodig.

Verhuizing Delft doorgeven aan familie of vrienden

Aan wie moet u uw nieuwe adres opsturen en hoe doet u dat? Als u dit zich afvraagt moeten wij u vertellen dat wij natuurlijk niet voor u gaan bepalen wie u allemaal informeert over uw verhuizing naar Delft. Wel kunnen wij een aantal tips geven.

 • Informeer iedereen die u kunt verzinnen waarvan u denkt dat ze u mogelijk ooit post op gaan sturen. Het zou zonde zijn als er een verjaardagskaartje of kerstwensen verkeerd wordt bezorgd.
 • Gebruik geen openbare social media kanalen om uw nieuwe adres op te zetten. Dit wordt afgeraden door de politie omdat criminelen hier misbruik van kunnen maken.
 • Het is wel aan te raden om op social media te zetten dat u gaat verhuizen, maar niet waarheen precies. Zo kunnen mensen u een DM of WhatsApp bericht sturen als ze uw nieuwe adres willen weten. Controleer dan altijd of dit de echte accounts zijn van de mensen die u vertrouwt, en geen nep account met bijvoorbeeld minder volgers of vrienden.
 • Een WhatsApp massabericht scheelt een hoop moeite door dat u meerdere mensen tegelijk aan kan klikken om het zelfde bericht automatisch naar allemaal te sturen.

Verhuizing Delft doorgeven aan bedrijven en instanties waar u bij staat ingeschreven

U heeft nu uw adres gestuurd naar de gemeente. De gemeente heeft het eventueel naar uw vorige gemeente gestuurd. En u heeft al uw vrienden, kennissen, verre ooms en tantes en wie dan ook geïnformeerd over het adres van uw mooie nieuwe woning in Delft. Dan is er nog een probleem: Al die abonnementen, zorginstellingen, bedrijven en nog veel meer, waar u bij staat ingeschreven. Vele van die bedrijven en instanties moeten allemaal uw adreswijziging hebben zodat ze niet hun nieuwsbrief of belangrijke informatie naar uw oude adres sturen. Maar hoe weet u nou in hemelsnaam alle bedrijven op te noemen waarbij u staat ingeschreven? Dat vinden veel mensen heel erg lastig. Daarom hebben wij voor u een makkelijke lijst gemaakt met bijna alle bedrijven of instanties die u mogelijk moet informeren.

 • Uw energieleverancier. Neem contact op met uw leverancier voor de makkelijkste manier, vergelijk uw huidige en toekomstige woonsituatie en ga na of uw huidige abonnement misschien wel goedkoper kan bij uw nieuwe woning. Bekijk hier de meest actuele aanbod en hoogste welkomstkortingen van energie leveranciers die in de markt beschikbaar zijn. Zo kunt u kosten besparen.
 • Het waterbedrijf van Delft: Evides. Een verhuizing doorgeven aan het waterbedrijf Evides regelt u makkelijk via deze link. Op uw vorige adres, mocht uw vorige gemeente van een ander waternetwerk gebruik maken dan Evides, hoeft u uw abonnement niet af te melden. Maakt u zich geen zorgen: uw woningen komen in Nederland nooit zonder drinkwater te zitten, dus het is geen ramp als u dit vergeet of als u hiermee een foutje maakt.
 • Huisarts of tandarts. Mocht uw vorige huisarts of tandarts te ver weg zijn van uw nieuwe adres, kunt u op websites als kiesuwhuisarts.nl en tandarts.nl een nieuwe praktijk uitkiezen. Ga na of deze bij uw verzekering gedekt wordt. 
 • Eventuele overige zorginstanties, zoals een psychiater of fysiotherapeut.
 • Verzekeraars. Dit kan via de gemeente automatisch geüpdatet worden door de verzekering, maar een extra controle is aanbevolen.
 • Uw bank, om te voorkomen dat belangrijke informatie over uw geldrekening en betalingspassen niet bij de verkeerde mensen wordt bezorgd.
 • Uw internet, televisie en telefoonprovider. Regel dit ruimschoots voor u verhuist, want het kan tot wel drie weken duren voor uw internetverbinding bezorgd wordt, geïnstalleerd is en geactiveerd wordt door het desbetreffende bedrijf. Bekijk hier de meest actuele aanbod en scherpste prijzen van internet, televisie en telefoonproviders.
 • Uw werkgever of opleiding.
 • De scholen en sportclubs van uw kinderen.
 • Abonnementen en lidmaatschappen als ANWB, OV-chipkaart, sportverenigingen, uw vakbond en niet te vergeten, de loterij.
 • Kranten, tijdschriften en de bibliotheek. 
 • Webshops, bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue, Wehkamp, of Zalando. Om dit te doen gaat u naar uw accountinstellingen van desbetreffende site, en verandert u daar uw standaard bezorgadres. Let er op dat u in de toekomst niet per ongeluk uw oude adres invult op bestelpagina’s! 
 • Uw parkeervergunning. Hierover leest u hieronder meer. 

Een tip bij het zoeken naar deze bedrijven is bijvoorbeeld uw e-mail inbox doorzoeken, met als zoekopdracht uw oude straatnaam. Dan vindt u de meeste mails die persoonlijk gericht zijn op u of op uw oude woning.

Verhuisbedrijf Delft

Parkeervergunning aanvragen in Delft

Om in Delft te kunnen parkeren bij uw woning heeft u in de meeste wijken een parkeervergunning nodig. Een parkeervergunning aanvragen voor uw nieuwe woning in Delft is zo gepiept. Wilt u meer weten over de kosten en regeling van parkeervergunningen voor de bewoners van Delft? Dan vertellen wij u hier nu wat over. Als u al in een andere grote stad woont dan weet u waarschijnlijk wel wat een parkeervergunning is. Voor mensen die hier niet mee bekend zijn, leggen we dit graag nog even uit. Een parkeervergunning is een in drukke steden ingevoerde regeling waarbij bewoners van druk bevolkte wijken een vergunning aan kunnen vragen, om hun auto in hun eigen wijk op straat te mogen parkeren. Zonder deze regeling kan iedere inwoner parkeren waar hij of zij wil, en dat zorgt zoals u begrijpt in de meeste steden voor parkeeroverlast. Een parkeervergunning in Delft is nodig in de volgende wijken:

 • De gehele binnenstad (Zone B)
 • Olofsbuurt, Westerkwartier, Krakeelpolder, Ministersbuurt, Hof van Delft (Zone C)
 • Delftzicht, Zeeheldenbuurt (Zone F)
 • Poptahof (Zone Z)
 • Koepoort, Biesland (Zone E) 
 • Reinier de Graafbuurt (alleen langs de Reinier de Graafweg) (Zone H)

De tarieven voor een vergunning zijn als volgt:

 • Parkeergebied B: 200 euro per jaar of 16,67 per maand. Maximaal een voertuig, voor een tweede auto kunt u een abonnement op een van de parkeergarages afsluiten.
 • Parkeergebieden C, E, F, Y, en Z: 100 euro per jaar of 8,34 per maand. Voor elke extra parkeervergunning (bij meer dan 1 voertuig) betaalt u 200 euro per jaar of 16,67 per maand.
 • Parkeergebied H: 50 euro per jaar of 4,17 per maand. Voor iedere extra parkeervergunning (bij meer dan 1 voertuig) betaalt u wederom het dubbele hiervan (dus 100 per jaar, 8,34 per maand).
 • Naast de tarieven voor het parkeren betaalt u ook servicekosten voor het aanvragen, zogeheten leges. Online aanvragen is hierdoor goedkoper.
 • Online betaalt u voor de eerste aanvraag 5,50 euro, en voor iedere volgende aanvraag (op hetzelfde aanvraag moment) 2,75.
 • Bij het loket van de gemeente (op afspraak) betaalt u voor de eerste aanvraag 10,85 en voor de tweede aanvraag (op dezelfde afspraak) 5,40.

Een parkeervergunning aanvragen in Delft komt met een aantal voorwaarden:

 • U kunt alleen een parkeervergunning aanvragen voor uw eigen gebied.
 • U kunt alleen in uw eigen parkeergebied parkeren met uw vergunning. Daar buiten betaalt u nog steeds het standaard uurtarief en dient u dit af te rekenen bij een parkeerautomaat.
 • Per persoon kunt u maar één parkeervergunning aanvragen.
 • Ook voor mensen die samenwonen op hetzelfde adres, betaalt u voor de tweede vergunning een hoger tarief.
 • Een parkeervergunning kan alleen aan worden gevraagd als u geen eigen parkeergelegenheid heeft op uw eigen terrein bij uw woning, zoals een oprit of garage. 
 • Een parkeervergunning is niet mogelijk voor het parkeren van grote voertuigen, zoals een caravan, camper, aanhangwagen of bus.

Dit moet u weten over een parkeervergunning regelen in Delft:

 • U ontvangt enkele weken voor het vervallen van uw jaarlijkse vergunning een e-mail als herinnering dat u moet verlengen.
 • Automatisch verlengen van uw parkeervergunning is standaard niet van toepassing, maar wel mogelijk. Dit scheelt vaak onverwachte parkeerboetes, dus wij raden het aan om hier gebruik van te maken. 
 • U kunt het automatisch verlengen van uw parkeervergunning in Delft aan zetten op dezelfde plek als waar u het aanvraagt met uw DigiD. Hoe u dat doet leest u hieronder.
 • U betaalt de vergunning als u het online aanvraagt met iDeal of creditcard.
 • De parkeervergunning is bij de gemeente Delft direct geldig nadat u het heeft aangevraagd.
 • U kunt de vergunning voor minimaal 2 maanden en maximaal 12 maanden aanschaffen.

Parkeervergunning aanvragen Delft: zo doet u dat

Het aanvragen van een parkeervergunning is net zo simpel als het aanvragen van een adreswijziging. U gaat naar de pagina parkeervergunning aanvragen van de gemeente Delft. Daar logt u in met uw DigiD, en u volgt de stappen. U heeft alleen uw nieuwe adres nodig en in sommige gevallen een bewijs van inschrijving van dat adres. Heeft u geen DigiD en wilt u zonder DigiD de parkeervergunning aanvragen voor Delft? Dat kan ook. Bel naar 015 – 200 10 46 om een afspraak te maken bij het loket.

Let op: het parkeerloket van ParkerenDelft is door de huidige corona maatregelen van eind 2020 gesloten tot nader orde.

VRAAG SNEL EEN OFFERTE!

Laat ons zorgen voor een soepele en succesvolle verhuizing.

Wat zijn de kosten van een verhuizing in Delft?

Verhuizen is altijd een grote operatie en vaak denken mensen dat een budget verhuizing er niet in zit, zeker niet in zo’n drukke stad als Delft. Daarom proberen mensen vaak te besparen op de kosten van hun verhuizing door het allemaal zelf te proberen. Met dit soort dingen is er vaak één probleem: U bent dan niet verzekerd als er per ongeluk schade aan uw inboedel wordt aangericht, zowel door uzelf als door externe factoren. Hierdoor lijkt zelf verhuizen vaak iets goedkoper, maar als u zeker wilt weten dat alles goed gaat en u niet tegen onverwachte kosten aan loopt, is het toch niet zo’n gek idee om een professioneel verhuisbedrijf in te huren. We zetten de voordelen hiervan voor u op een rij, zodat u weet waar u aan begint als u kiest voor de uitstekende service van Select Movers!

Geen onnodige kosten bij uw verhuizing in Delft

Bij Select Movers betaalt u alleen voor het werk dat wij echt verrichten. U kunt er zelf voor kiezen of u uw spullen zelf in pakt, of dat u dat door onze professionals laat doen. Zo betaalt u in tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven niet voor volledige all-in pakketten die u laten betalen voor werk wat wij niet gedaan hebben. U betaalt dus heel gepast en geen cent meer dan nodig.

Goedkoop verhuizen met onze handige m3 calculator tool

Met onze handige online tools berekent u zonder allerlei meet- en weeg werk hoe veel van onze diensten u nodig heeft. U vult op onze inboedellijst gewoon in wat u allemaal voor spullen heeft, en onze website berekent automatisch voor u hoeveel kubieke meter daarvoor nodig is in onze verhuiswagens, en hoeveel verhuisdozen u moet gaan gebruiken. Dit scheelt u niet alleen moeite, maar voorkomt ook onverwachte kosten bij addertjes onder het gras tijdens een verhuisdag. U hoeft bijvoorbeeld niet meer bang te zijn dat niet alle spullen in de verhuisbus passen en u weet precies hoe vaak er op en neer moet worden gereden van uw oude tot uw nieuwe woning. Dat scheelt stress, moeite en bovenal geld!

De belofte van Select Movers

Select Movers haalt de stress bij verhuizen in Delft helemaal weg. Omdat wij zoveel vertrouwen hebben in ons professionele personeel, en wij van onszelf zeker weten dat wij geen schade aan gaan richten aan uw inboedel, bent u bij ons voor 100.000 euro verzekerd op uw spullen! Dit betekent dat als wij schade aanrichten aan uw inboedel, dit tot 100.000 euro automatisch 100% vergoed wordt door ons. Mede door deze belofte zijn wij er van overtuigd dat verhuizen met Select Movers het aller voordeligst voor uw portemonnee is, en ook nog eens veel minder risico met zich meebrengt dan alles zelf verhuizen. Als u ons niet gelooft bent u van harte welkom om een offerte aan te vragen. Als u nog andere vragen heeft over uw verhuizing in of naar Delft, dan kunnen wij dit binnen een dag voor u beantwoorden. Wees niet bang om contact met ons te zoeken! Wilt u toch zo zelfstandig mogelijk aan de slag tijdens uw verhuizing, ook daar kunnen we u bij helpen. Lees hieronder hoe.

Delft verhuisservice

Zelf verhuizen met materiaal van Select Movers

Een verhuislift huren in Delft

Als u ervoor kiest om geen gebruik te maken van onze uitgebreide verhuisdiensten omdat u het zelf allemaal wel aan kunt, kan het zijn dat we u alsnog kunnen helpen. Wij respecteren het zeer dat u de handen uit de mouwen steekt en aan de slag gaat met uw eigen verhuizing, zoals u dat wilt. We bieden dan ook maar al te graag ons materiaal ter beschikking aan u voor uw verhuizing. Het kan zijn dat u op een hoge locatie gaat wonen, en om moeite en pijn in de rug en armen te besparen, heeft u dan ontzettend veel aan een verhuislift! Een verhuislift huren is bij ons zo gepiept via onze webpagina, u vraagt gewoon een datum aan en binnen een dag komen we bij u terug om de mogelijkheden om een verhuislift te huren aan u te laten zien. 

Soorten verhuisliften te huur in Delft

Select Movers beschikt over twee soorten verhuisliften, een grote en een kleine variant. Bij beide verhuisliften die u kan huren bij Select Movers gaat er uiteraard een ervaren en kundige medewerker met u mee, die de lift op een veilige manier kan besturen. De kleine variant verhuislift komt in de vorm van een aanhangwagen, die bijvoorbeeld achter een personenauto getrokken kan worden. Deze verhuislift huren kunt u het beste doen voor hoogtes tot en met de vijfde verdieping. Er kan voor 200 kilo aan meubels en spullen mee getild worden, wat vaak meer dan genoeg is voor de inboedels van de meeste mensen. 

De andere, grotere variant verhuislift die u kunt huren bij Select Movers, kan tot de negende verdieping van woonflats reiken, voor materiaal tot wel 400 kilo! Deze verhuislift kan niet achter een personenauto getrokken worden maar is een voertuig van zichzelf, en zit eigenlijk als een soort brandweerwagen in elkaar. Deze is in Delft minder populair doordat er niet super veel hoge flats te vinden zijn in de stad, maar als u grote en zware meubels heeft is het huren van deze verhuislift ook handig. 

Een verhuisbus huren in Delft

Een verhuisbus huren, wat moet u hier van weten? De verhuiswagens die u bij ons kunt huren, komen ook in verschillende maten. Als u een offerte aan wilt vragen om een verhuisauto te huren, en u weet nog niet hoeveel kubieke meter aan spullen u wilt verplaatsen en dus ook niet welke verhuisbus u moet huren, kunt u gebruik maken van onze m3 inboedel calculator. Deze handige tool berekent het aantal kubieke meters wat nodig is, aan de hand van hoeveel spullen u heeft, en van welk type deze spullen zijn. Denk hierbij aan 2 bankstellen, 4 eetkamerstoelen, 5 schilderijen, 1 flat screen televisie, et cetera. 

Aan de hand van deze informatie kunt u bepalen wat voor verhuisbus u nodig heeft. De kleinere varianten, de zogenaamde box trucks, kunnen met een rijbewijs B (door u zelf) bestuurd worden. De grotere varianten zijn eventueel te huren inclusief chauffeur, die ook mee kan helpen met het tillen van uw spullen. Mocht u zich niet prettig voelen bij het besturen van zo’n grote box truck, ook al is het wettelijk gezien toegestaan, kunt u ons uiteraard vragen om een bestuurder er bij. Wij zorgen dat u precies krijgt wat nodig is om uw zelfstandige verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen!

Conclusie

Na allemaal voorbereiding op uw verhuizing komt uiteindelijk de keuze: Wat gaat u zelf doen en waar gaat u hulp bij vragen? Het komt zelden voor dat u uw hele inboedel helemaal zelf verhuist naar uw nieuwe woning. Er zit geen schaamte in hulp nodig hebben bij zo’n grote logistieke operatie en wij hopen dat u na het lezen van dit artikel een keuze heeft kunnen maken op dit gebied. Gaat u zelf inpakken en laat u onze professionals het lastige, intensieve werk doen? Of wilt u gebruik maken van een van onze verhuis voertuigen, zoals een verhuisbus huren of een verhuislift huren, en verder zelf alles doen? Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om ons met onze ervaring alles te laten doen en zelf te genieten van uw nieuwe woning, met alle meubels aldaar aanwezig, zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen. Wat u ook kiest, wij wensen u veel succes met uw verhuizing naar Delft en vertrouwen er op dat we u goed van dienst kunnen zijn. Wanneer de verhuizing helemaal gelukt is feliciteren we u met uw nieuwe woning in deze mooie stad Delft, en hopen we u in de toekomst misschien wel eens weer te zien!

VRAAG SNEL EEN OFFERTE!

Laat ons zorgen voor een soepele en succesvolle verhuizing.