Verhuislift huren

Verhuislift huren?

Past de nieuwe bank niet door het trapgat? Moet uw piano naar de bovenste etage en uw lits-jumeaux naar de slaapkamer? Dan is goedkoop een verhuislift huren dé oplossing, vooral als er geen lift in uw appartement zit, maar wel veel trappen of een lange galerij!

Veilig vervoer van uw kostbare spullen

Een simpel bijvoorbeeld: u heeft een nieuwe piano gekocht, of eindelijk dat prachtige nieuwe bankstel. Dan is het heel zuur om thuis te ontdekken dat uw aankoop te groot is om die via het trappenhuis naar boven te krijgen. Op zo’n moment is een verhuislift de meest geschikte optie om uw bank toch zonder schade naar boven te krijgen. En dat hoeft niet duur te zijn. Want als u maximaal 3 grote stukken te vervoeren heeft, kiest u het beste voor de objectservice van Select Movers. Een ideale service, die voordelig uitpakt omdat u dan slechts voor een korte tijd betaalt. Maar een complete verhuizing behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Wat is een verhuislift eigenlijk?

Een verhuislift, ook wel meubellift of ladderlift genoemd, is een praktisch toestel dat gebruikt wordt om grote, zware spullen of grote hoeveelheden te verhuizen, tot maar liefst 27 meter hoogte of meer. Het apparaat heeft een draaggewicht tot 400 kilo, waarmee het moeiteloos al uw zware spullen naar beneden of naar boven tilt. En dankzij het draaibare platform waarover het beschikt, kan dit apparaat zelfs op de kleinste ruimte veilig manoeuvreren met uw kostbare spullen. In plaats van de trappen op en af te zeulen neemt een meubellift u het zware werk uit handen. Een ideale oplossing als u veel spullen te vervoeren heeft, of een zwaar of lastig hanteerbaar stuk op zijn nieuwe locatie wilt krijgen.

Ervaren bediening voor een veilige verhuizing

Het feit dat onze verhuisliften altijd door een ervaren vakman worden bediend, geeft u zekerheid tijdens de verhuizing. Daarbij mag u rekenen op een vriendelijke en vakkundige operator, die behulpzaam is bij het laden en lossen van uw spullen. Hij is bekend met alle in- en outs van de verhuislift, zodat u geen ingewikkelde handleidingen hoeft te bestuderen. Want de juiste knowhow voorkomt vervelende ongelukken door een gebrek aan ervaring met het apparaat. Bovendien hebben wij altijd voldoende materialen ter beschikking, zoals gereedschappen, folie, spanbanden en dekens. Alles om uw spullen zo veilig mogelijk te kunnen laden en lossen.

Garantie voor veiligheid en professionele kwaliteit

Door de inzet van het juiste type verhuislift kunnen wij op vrijwel elke locatie een geschikte verhuislift plaatsen. Daarbij biedt Select Movers u de garantie van een professionele kwaliteit van al onze materialen. Ze voldoen aan de meest actuele veiligheidseisen en alle apparaten worden periodiek gekeurd. Door ervaring en knowhow bent u verzekerd van een snelle opbouw (en afbouw) van de apparatuur. Al deze voorwaarden bieden u het vertrouwen dat de verhuizing veilig en vlot verloopt. Daarbij is uw inboedel standaard verzekerd tot een bedrag van € 100.000 euro.

VRAAG SNEL EEN OFFERTE!

Laat ons zorgen voor een soepele en succesvolle verhuizing.

Verhuizen betekent vaak stress

Een verhuizing brengt vaak een hoop stress met zich mee: veel geregel, alles inpakken, en tenslotte de hele inboedel over de trap naar buiten zeulen. Geen leuk vooruitzicht! Zeker als u gaat verhuizen naar een locatie waar geen lift aanwezig is. Als u wel eens een bankstel of wasmachine heeft moeten verplaatsen, weet u precies wat dat betekent. Want het sjouwen met zware meubels is niet alleen erg vermoeiend, u riskeert er ook schade aan uw meubels mee. Of nog erger: aan uw lijf! Op zo’n moment is een meubellift, die vrijwel elk type vracht aankan, het perfecte gereedschap. En dankzij de bediening door een professioneel verhuizer kunt u achteraf terugkijken op een relaxte verhuizing.

Een verhuislift voor een dag of een enkel object

Vooral bij een verhuizing, waarbij veel meubels naar een andere etage gesleept moeten worden is een verhuislift de ideale ondersteuning. Maar ook als u slechts één of meerdere losse items wilt verplaatsen is het dé manier om beschadiging van meubels en muren en andere ongemakken te voorkomen. Want grote items zoals een wasmachine, een koelkast, bedden, bankstellen en kasten, vormen niet alleen een aanslag op uw conditie maar ook op uw rug! Om nog maar niet te spreken over de onderlinge conflicten die zich kunnen voordoen als u ze met meerdere mensen naar boven gaat hijsen. Situaties die u natuurlijk liever wilt vermijden! Een professional met de juiste apparatuur en knowhow voorkomt al die problemen. Daarom is een verhuislift huren in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag, of welke andere plaats in Nederland dan ook, de perfecte voorbereiding voor elke zware verhuisklus!

Tijdsafhankelijke tarieven

Omdat een verhuislift voor meerdere doeleinden te gebruiken is, hangt het tarief af van de benodigde tijdsduur. Als u bijvoorbeeld alleen een piano naar beneden wilt verhuizen, dan geldt vanzelfsprekend een voordeliger tarief dan voor een hele dag. Daarom kunt u de verhuislift voor een exact overeengekomen tijdsduur huren. Minimaal 1 uur bijvoorbeeld of een hele dag, als u deze wilt inzetten voor een complete verhuizing. De prijs die we daarbij berekenen is inclusief transportkosten en het arbeidsloon van de operator. Zo weet u van tevoren exact wat het tarief is en wordt u achteraf niet met extra kosten verrast.

VRAAG SNEL EEN OFFERTE!

Laat ons zorgen voor een soepele en succesvolle verhuizing.

Voor welke zaken is een verhuislift geschikt?

Er zijn veel meer zaken dan u denkt, die uitermate geschikt zijn om via een verhuislift te vervoeren. Spullen waar u zelf liever niet mee wilt slepen, zoals:

• Witgoed zoals wasdroger, koelkast en vrieskist
• Zonnepanelen
• Tafels, stoelen en fauteuils
• Bedombouw en matrassen
• Fitness-apparatuur
• Vloertegels en tapijt
• Bouwmateriaal en bouwafval

Hoe gaat het huren van een verhuislift in zijn werk?

Als u een verhuislift wilt huren kunt u via de site vrijblijvend een offerte aanvragen. Maar het kan nog simpeler: bel ons om de verhuizing met een van onze experts te bespreken. Want niet elke situatie leent zich ervoor om een verhuislift te plaatsen. Bij twijfel kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en het tarief dat daarvoor staat. Meestal kunnen wij u binnen no time een vrijblijvende offerte op maat bieden. Als U daarmee akkoord gaat checken we of de gekozen datum en tijdstip beschikbaar is in de planning. Op het overeengekomen tijdstip arriveren wij tijdig, zodat u met een gerust hart kunt toekijken hoe wij uw kostbare spullen inpakken en naar de gewenste locatie vervoeren.
Voor een complete verhuizing adviseren wij u om ruimschoots op tijd een verhuislift te reserveren, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Meestal is een tijdspanne van circa 4 weken voldoende.

Waaraan dient u vooraf te denken

Het is zinvol van tevoren even na te denken over eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij het huren van een verhuislift. Let daarom op de volgende zaken om teleurstellingen te voorkomen.

• Zorg dat er voldoende plaats is om de lift te installeren bij het pand. Bij voorkeur zo dicht mogelijk tegen de gevel wegens de stabiliteit van de lift zelf, maar maximaal op 10 meter afstand; het is wettelijk verboden om goederen over voertuigen heen te tillen.
• Let erop dat hinderlijke obstakels als straatlantaarns, tramkabels en boomtakken niet in de weg zitten.
• Ook op de bodem dient voldoende stevig te zijn: een zachte ondergrond als gras of zand is niet geschikt om een verhuislift op te plaatsen.
• Bekijk vooraf of de goederen die u wilt verhuizen door de deur door of het raam passen. Even opmeten kan problemen voorkomen!
• Om te weten hoelang u de verhuislift nodig zult hebben, kunt u het beste vooraf een inschatting maken op basis van de hoeveelheid te vervoeren goederen. Daarbij staat 10 kubieke meter voor circa één uur huurtijd.
• Check van te voren of er een vergunning voor een verhuislift vereist is in uw gemeente.

Enkele tips bij het verhuizen

Onderstaande adviezen helpen u stress bij het verhuizen te voorkomen.

• Begin op tijd met inpakken, liefst zodra u verhuisdozen tot uw beschikking heeft. Handig is om elke dag een paar dozen in te pakken.
• Door het afzonderlijk inpakken van elke kamer houdt u overzicht.
• Noteer op de dozen wat erin zit, dan kunt u de spullen die u meteen nodig heeft snel terugvinden.
• Nummer de dozen en geef een aanduiding naar welke kamer ze moeten. Maak een lijst van het totaal aantal dozen.
• Zorg ervoor het gewicht gelijkmatig over de dozen te verdelen, bij voorkeur niet meer dan 20 kilo per doos.
• Dozen met zwaar materiaal, zoals boeken, opvullen met lichtere spullen, zodat de inhoud niet gaat schuiven tijdens het transport.
• Meet vooraf uw grote spullen op, zoals een bank of fauteuil, om te bepalen of deze door de deur past. Het is heel frustrerend als u daar pas tijdens de verhuizing achter komt.
• Wikkel glaswerk en servies in vloeipapier. Kleren of handdoeken beschermen uw kostbare serviesgoed tegen stoten en schokken. Noteer ‘breekbaar’ op de dozen.
• Kwetsbare spullen, zoals lampen, spiegels en schilderen apart verpakken met noppenfolie of dekens.
• Gebruik een checklist. Niks is zo vervelend als op het laatste moment ontdekken dat u iets bent vergeten. Vink dus meteen aan als iets is afgewerkt en let op wat er nog gedaan moet worden.

De belangrijkste wetenswaardigheden over het huren van een verhuislift

• Voor het voordelig huren van een verhuislift met deskundige bediening kunt u bij Select Movers 7 dagen per week terecht in onze 12 vestigingen en in andere plaatsen.
• Door onze expertise en flexibiliteit huurt u voordelig, vakkundig en snel, zowel voor een enkel object als voor uw complete verhuizing. Reeds 7500 tevreden klanten gingen u voor.
• Onze verhuisliften zijn niet alleen zeer geavanceerd, maar doordat ze op een autochassis zijn gemonteerd ook flexibel inzetbaar, per uur of per dag, zeven dagen per week.
• Onze verhuizers beschikken over de juiste gereedschappen, zodat ze kasten, bedden en andere objecten ter plekke direct kunnen monteren en demonteren.
• Een transparant aanbod en heldere communicatie staan voorop in ons beleid, zodat u goed geïnformeerd uw keuze kunt maken.

Makkelijk contact

Wilt u voordelig een verhuislift huren in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag, of een willekeurige andere plaats, dan kan dat, vaak al op korte termijn! Wilt u er zeker van zijn dat er een verhuislift beschikbaar is op de door u gewenste datum, dan raden we u aan van tevoren een afspraak met ons kantoor te maken. Gewoon een belletje of een mailtje is al voldoende. Ook voor vragen of een deskundig advies is even overleg de aangewezen weg om u te verzekeren van de meest geschikte oplossing. Onze specialisten staan klaar om u vrijblijvend te woord te staan. Kortom, voor het snel en voordelig huren van een verhuislift én deskundig advies bent u bij Select Movers aan het juiste adres!

VRAAG SNEL EEN OFFERTE!

Laat ons zorgen voor een soepele en succesvolle verhuizing.